Telefon

0612-265 65

E-post

info@solglantan.com

Adress

Kontorsvägen 1, 873 50 Väja

Search
Close this search box.

Kom i kontakt

Dela:

Ridning på Kramfors Ridskola

I helgen har killarna varit och tagit Ridborgarmärken på ridskolan. Många var nervösa och ovana men många rädslor överkoms och överlag var det stolta killar som åkte därifrån en ny erfarenhet rikare.

Det har hänt mycket annat sen senaste inlägget. Det är som alltid både glada och sorgliga nyheter i vår värld. Det positiva som sticker ut är att två killar gjort klart sina behandlingar, fått medalj och avslut med fina ord på vägen och minnen från behandlingstiden. Vi har även varit på Bio och avslutningsvis har en tidigare klient på solgläntan representerat Sverige på VM i MMA och krigat väl i två tuffa matcher.

Fler nyheter

Skicka oss ett meddelande