Telefon

0612-265 65

E-post

info@solglantan.com

Adress

Kontorsvägen 1, 873 50 Väja

Search
Close this search box.

Kom i kontakt

Dela:

Träff mot våldet i stockholm

Solgläntan fick möjligheten att delta i ett samverkansmöte med ledning från polis, kriminalvård, sis och hvb. Där har vi gemensamt pratat om vägar framåt för hur vi på olika sätt gemensamt kan jobba mot det eskalerande våldet bland kriminella i Sverige.

Mycket tankar ventilerades och gemensamma lösningar och vägar framåt var ledorden för träffen.

Den känslan som kvarstår starkast är att det finns en stor kompetens hos många aktörer där vi kommer behöva möta utmaningar och tillsammans jobba för att motverka att fler unga dras in i och drabbas av kriminalitetens konsekvenser.

Vi hoppas på fortsatt samarbete för att fortsätta skapa möjligheter och hopp framför den destruktiva väg allt för många av Sveriges ungdomar hamnar på.

Fler nyheter

Skicka oss ett meddelande