Telefon

0612-265 65

E-post

info@solglantan.com

Adress

Kontorsvägen 1, 873 50 Väja

Search
Close this search box.

Kom i kontakt

Dela:

Utbildning och Handledning

Vårt ledord i arbetet med solgläntan är att vi ska “I en familjär atmosfär ger vi professionell behandlingen som skall ge klienten förbättrad livskvalite”. Därför ser vi vikten av att fortsätta hålla oss uppdaterade genom extern och intern utbildning och handledning.

Nu senast har hela personalgruppen fyllt på i kunskapsbanken kring NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar/variationer). En viktig del i bemötande då många av våra klienter har dessa utmaningar med sig och något vi behöver bemöta i kombination med den problematik som fört dom till oss.

Vi har även haft handledning med legitimerad handledare och psykoterapeut. Denna gång har vi främst fokuserat på specifika klienter och tillsammans med handledaren planerat för hur vi bäst kan stötta och hjälpa dessa killar i att tillgodose sig sin tid i behandling.

Nu gör vi helg!

Fler nyheter

Skicka oss ett meddelande