Telefon

0612-265 65

E-post

info@solglantan.com

Adress

Kontorsvägen 1, 873 50 Väja

Search
Close this search box.

Kom i kontakt

Dela:

Ny vecka på solgläntan

Den här helgen tar Solgläntan emot anhöriga som kommer upp till Kramfors Torsdag till Söndag. Dom kommer under några dagar ta del av våra anhörigdagar. Där får dom en inblick i vad det innebär att vara i och göra behandling. Det blir lektioner om beroendesjukdomen, medberoende och kring hur missbruk påverkar inte bara den beroende utan hela dess nätverk. Anhöriga får delta i delningsrundor och tillsammans med våra behandlare precis som sina anhöriga jobba med uppgifter. Att kunna identifiera sig med och ta stöd av varandra är en stor del i vad som visat sig fungera för många av oss. Mycket fokus ligger på att se vart man själv behöver ta ansvar, genom att sätta gränser och ibland släppa taget och tillämpa dom principer som visat sig fungera för beroende likväl som anhöriga.

Helgen innehåller också en gemensam middag med sina anhöriga samt möjlighet till trepartssamtal.

Då vi får anhöriga på besök kommer även veckans tema vara familjen i både fas 1 och 2.

Fler nyheter

Skicka oss ett meddelande